Reacties

Nogmaals dank Marion. Het is zo heerlijk om in mijn lijf te lopen en niet het gevoel te hebben dat ik in doeken gewikkeld zit of dat ik een beetje naast mijn lijf loop. Heerlijk dit. Je bent erg professioneel
Anoniem, met toestemming
Koorden doorsnijden: mei 2019
Bedankt Marion. Het gaat goed. Liefde is zo prachtig. Ik merk dat er veel liefde in me zit en dat krijg ik ook terug van mijn kinderen. Er is een last van me af. Onrust is weg. Kan me focussen op mijn eigen ontwikkeling. Dankbaar voor.
Anoniem, met toestemming
Koorden doorsnijden: mei 2019
Al jaren tob ik met het loskomen van mijn moeder. Mijn moeder heeft mij van kinds af aan haar narigheid bij mij neer gelegd, mijn hele kindertijd was hierdoor beïnvloed met vele nare gebeurtenissen. Nu ben ik 56 jaar en anderhalf jaar geleden bewust afstand genomen van mijn moeder. Voor mij een hele impact. Ik kon haar in mijn gedachte niet loslaten, beheerste mijn leven, schuld gevoel overheerste vaak.

Alles bij elkaar maakte dat ik me niet kon ontspannen en genieten van het leven. Toen ik zo onverwacht met Marion in contact kwam, voelde ik dat ze me kon helpen. Na het lezen van haar behandelingen zeker. Inmiddels hebben we de sessie het doorbreken van energetische koorden achter de rug en kan ik vertellen hoe blij ik ben om los te zijn van mijn moeder. De sessie zelf was een heel bijzondere ervaring. Voel me sterk en dat geeft me steun en kracht. Dankzij jou Marion! Heel hartelijk bedankt.
Anoniem, met toestemming
Koorden doorsnijden op afstand: juli 2018
Ik heb een ongelooflijke ervaring gehad bij energetische behandeling van Marion op afstand. Ik kwam op de praktijk van Marion door een voorgestelde pagina op Facebook – het voelde gelijk goed en heb haar pagina doorgenomen. Daar stond een reactie van een vrouw die ook een behandeling bij Marion had gedaan voor het loslaten van haar moeder die veel bij haar had neergelegd en voelde zich daar schuldig over dat zij los wilde van haar moeder. Dat speelde ook bij mij.
De behandeling van koorden doorbreken met mijn moeder was heel zwaar, het duurde 1 uur en 45 min, 2 dagen erna was ik nog duizelig en zwak. Het duurde een paar weken voordat ik hersteld was van de behandeling. Het was ook een hele zware behandeling. Wat ik al wist. Mijn moeder had mij altijd zwaar belast en ik had daar veel last van. Marion heeft mij met de behandeling daar bij geholpen en de belasting was weg. Na de behandeling kon ik beter met mijn moeder omgaan. Er was vooruitgang geboekt. Deze behandeling had veel losgemaakt.
Ik had ook een behandeling gedaan voor mijn vader waar wij naar vorige levens terug moesten gaan en helen. Mijn vader had mij niet zo heel erg belast en dus was de behandeling niet zo zwaar en ook vrij snel gebeurd. Tijdens de behandeling van de koorden doorbreken met mijn vader kwam Marion ook entiteiten tegen – Aardgebonden zielen die bij mij waren en bij mij klachten veroorzaakten zoals stijfheid van de spieren. Marion heeft ook die entiteiten weggehaald zodat ik daar geen last meer van had. Daarbij besprak Marion waarom de Aardgebonden zielen bij mij waren, hoe ze heette, en wat zij aan het doen waren. Om ze vervolgens naar het licht te brengen. Een aardgebonden ziel was bijvoorbeeld bij mijn billen om mij te beschermen tegen de fysieke mishandeling door mijn vader in mijn jeugd die mij op mijn billen sloeg. Het meisje wat daar was wilde mij beschermen tegen die klappen en zat bij mijn billen waardoor mijn billen stijf waren en ik had er last van had. Het meisje was zelf ook mishandeld in haar leven en wilde mij beschermen, maar ik had er last van. Marion had de informatie van haar gekregen en haar naar het licht gebracht.
Er zijn dus verschillende ervaringen bij de behandelingen van Marion: entiteiten verwijderen, terug gaan naar vorige levens, koorden doorbreken (bij mijn moeder heel zwaar en veel werk, bij mijn vader makkelijk en niet zo veel werk). Heel bevrijdend. Bij de behandeling van de koorden van mijn moeder was ik dus een paar weken van slag, en de eerste 2 dagen duizelig en zwak. Niet verstandig om werk te plannen naar de behandeling. Bij mijn vader was het niet zo zwaar.
Hele bijzondere ervaring om behandeld te worden door Marion. Heel bijzonder en een ongelofelijk bevrijdende ervaring. De belasting op mijn rug van mijn moeder is helemaal weg, en van mijn vader had ik niet zo veel last, maar dat is ook weg. En de spierspanningen door entiteiten was ook weg nadat Marion de entiteiten had weggehaald.
Ed Raven, met toestemming naamsvermelding
Koorden doorsnijden op afstand: oktober 2018