Over mij!​

Opgegroeid in een liefdevol en zorgzaam gezin in het mooie Zuid Limburg. Het zuiden waar de Rooms Katholieke kerk de overhand had. Het was dan ook vanzelf sprekend dat je iedere zondag naar de kerk ging. Alleen voor mij niet, met tegenzin ging ik mee. Wat ik me wel herinner is dat ik sterk in reïncarnatie geloofde. Mijn ouders hadden hier niets mee dus hield ik het voor mezelf. Verlegen, vooral niet opvallen en als dan met een hoofd als een tomaat, met een fikse dosis faalangst, zo kun je me als puber omschrijven. Een grijze muis heeft ooit iemand gezegd zo zag hij mij vroeger. Veel kan ik me niet meer herinneren uit mijn jeugd, nu weet ik waarom.

Na diverse banen kwam ik in een verpleeghuis terecht als Gastvrouw en mocht ik dementerende bewoners begeleiden in hun huiskamer. Heel dankbaar werk, helaas kreeg ik meerdere hernia’s. Dit heeft mij doen besluiten me om te laten scholen. Door deze verandering in mijn leven kwam er iemand op mijn pad.

We raakten aan de praat via de chat, toentertijd nog via Hyves. Een cursus intuïtieve ontwikkeling had hem de spirituele wereld laten ontdekken. Hij had het over Chakra en Zonnevlecht. Begreep totaal niet waar hij het over had. Inmiddels had ik begrepen dat ik hoog gevoelig was en wilde er meer mee doen. Een artikel in de krant trok mijn aandacht. Een medium opende een Spiritueel café. Zag meteen dat het diegene was waar we jaren tegenover hebben gewoond. Ze vertelde me dat ik een gave had, toentertijd kon ik er niets mee. Bij haar ging ik workshops intuïtieve ontwikkeling volgen. Ik leerde wat chakra’s waren, mezelf te beschermen zodat niet alle energie bij me binnen kon komen wat mijn moe maakte. Maar toch, ook zij voelde dat, er was iets wat er niet uit wilde.
Het voelde letterlijke en figuurlijk als een zware steen op mijn maag.

Een ander medium kon me daarbij helpen. Regressietherapie liet mij zien dat ik seksueel misbruikt ben in mijn jeugd. Het begon al op mijn vierde levensjaar door mijn oom, hij verbleef in die tijd in Nederlands Indië en kwam vaker naar Nederland. Hij heeft niet alleen mij misbruikt maar ook mijn moeder. Het bleef niet bij mijn oom, ook een leerkracht van de basisschool op mijn zevende, een vreemdeling, zelfs meneer pastoor kon zijn handen niet thuis houden. Waarom ik me niet veel kon herinneren over mijn jeugd was me nu wel duidelijk, had alles weggestopt. Was te jong om het een plekje te geven.

Inmiddels had ik een healingpraktijk geopend en deze de naam Carpe Diem, pluk de dag, gegeven.

Nadat ik thuis was van de regressiesessie wilde ik niet in de slachtofferrol blijven en ben in mijn kracht blijven staan. In mijn praktijk heb ik diegene vergeven, uit liefde, en heb alle energetische koorden die ik met diegene heb gemaakt doorgesneden. Ook mijn ouders, beiden overleden, hebben tot hun dood dit verzwegen. Ze hadden de kracht niet er iets aan te doen. Door hun te vergeven, net als de daders, en de energetische koorden hiervan doorsnijden kon ik dit gebeuren loslaten. Het heeft me heel wat tijd gekost om het te verwerken. Verbeter de wereld begin bij jezelf en er kwamen ook geen cliënten meer op mijn pad.

Nadat ik het verwerkt heb ging mijn healingpraktijk weer bloeien en kreeg ik weer cliënten op mijn pad. Ook zij konden weer gelukkig zijn. Een rust kwam over hen heen. Ze kwamen los van de dader en voelden zich bevrijd. De reactie van hun voelde goed, dit was rijkdom.

Ondanks dat mijn werk in het verpleeghuis heel dankbaar werk was, heb ik toch mijn baan opgezegd. Wilde mijn droom waarmaken, slachtoffers van seksueel misbruik uit de slachtofferrol brengen en hun healen. Vaak kreeg ik de vraag of ik ook op afstand kon werken, alles is energie dus waarom niet. Ik liet hun een recente foto van hun waar ze zelf op staan naar me toesturen en stem me via de foto op hun af. Nadat ze vooruit betaald hebben kan de cliënt op de afgesproken data me bellen via de Whatsapp. Inmiddels komen niet alleen cliënten van seksueel misbruik op mijn pad, misbruik in alle vormen, als ook narcisme, mag ik begeleiden.

Namasté