Energetische koorden doorsnijden​​

Aartsengel Michael

Energetische koorden, karmische banden en ede zijn verbindingen tussen twee of meerdere mensen.

In het verleden heb je veel mensen ontmoet. Contact gehad met mensen. Relaties gehad met mensen. Ook in vorige levens heb je deze contacten gehad. Je hebt misschien ooit in een vorig leven een eed afgelegd die nu nog steeds doorwerkt. Dit kan een eed zijn dat je geen liefde wou ontvangen of in armoede wou leven.

Als je het gevoel hebt dat je (spiritueel) verder wilt groeien is koorden, banden en ede doorsnijden wellicht iets voor jou. De reden dat je dit stukje leest zegt al genoeg.

Koorden die geen enkel positief doel hebben, kunnen je leegzuigen of op een andere manier beïnvloeden. Soms zijn energetische verbindingen zo sterk, dat er niets anders op zit dan ze liefdevol te verwijderen. De plaats waar ze verwijderd worden zal nadien geheald worden.

Een voorbeeld:

  • Slachtoffer Narcisme
  • Slachtoffer seksueel misbruik
  • Ouder – kindrelatie
  • Een nieuw begin van je relatie

Je kunt (negatieve) banden hebben met je ouders, of deze nu dood zijn of leven, personen of vrienden die je geholpen hebt of een belangrijke relatie mee gehad hebt. Deze banden mogen verbroken worden als ze je energie doen afnemen, de boosdoener zijn van je lichamelijke pijn, je leeggezogen of geblokkeerd voelt.

Maak je geen zorgen, je kunt geen banden van liefde verbreken.

Deze koorden kan ik samen met Aartsengel Michael en Aartsengel Rafael doorsnijden en healen. Alles wat ik zie, geef ik aan je door.

Energetische angstkoorden, banden en eden kunnen zowel op afstand als ook in mijn praktijkruimte doorgesneden worden en geheeld.