Luisterkindafstemming

Groot-logo-Luisterkind

Luisterkindafstemming:

  • Voel je blokkades in jezelf en wil je die opheffen?
  • Vertoont je kind onverklaarbaar gedrag?
  • Niet zindelijk worden en/of bedplassen?
  • Slaapt je kind slecht?

Voor wie?
Anders dan de naam zou vermoeden is een luisterkindafstemming voor iedereen. Kinderen ouder dan 10 jaar dienen zelf toestemming te geven voor een afstemming. Comapatiënten en dementerende geven via hun onderbewuste antwoord op de vraag van hun dierbare. Hierbij heb ik toestemming nodig van de contactpersoon.

Wat is een Luisterkind Methode?
In een Luisterkind afstemming ga ik een telepathisch gesprek aan met je kind of jezelf via je onbewuste zelf.

Jezelf of je kind geeft aan hoe je de problemen wilt oplossen. Ik luister naar wat jezelf te vertellen hebt en zet dat op papier. Ik bied een luisterend oor, zonder oordeel en help je zoeken naar een oplossing waar het kind of jij je prettig bij voelt. Kinderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, terwijl ik op zielsniveau praat.
Jij of je kind hoeft niet op een bepaalde tijd stil te zitten om te praten.

Er is geen minimum of maximum leeftijd aan verbonden. Kinderen en volwassenen van 0 tot 100+ vanaf 10 jaar moet het kind toestemming geven. Kinderen/volwassenen die niet (meer) kunnen verwoorden wat er in hen omgaat. Personen met geheugenbeperking, in coma liggend of geestelijk beperkt.

Afstemming aanvragen:
Het contact omtrent een afstemming verloopt digitaal, zonder afspraak in de praktijk.
Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen via de mail: helencarpediem@hotmail.com

Nadat de aanvraag is ontvangen stuur ik per mail aanvullende informatie met daarin vermelde gegevens die ik nodig heb om de afstemming te kunnen maken. Vervolgens beslis je of dit inderdaad aansluit bij jouw verwachtingen.

Wanneer ik de benodigde gegevens retour heb en de betaling heb ontvangen streef ik ernaar om binnen twee weken de afstemming te mailen. Als je een afstemming aanvraagt voor je kind dat ouder is dan 10 jaar, is toestemming van je zoon of dochter nodig. Een afstemming bij een dementerende of kind/ volwassenen, die zich niet meer kan verwoorden wat er in hem haar omgaat is toestemming nodig van echtgenoot of bewindvoerder.

Wat heb ik nodig:

  • Een recente foto waar jij of je kind alleen op staat.
  • De voor – en achternaam van jou of je kind.
  • De gezinssituatie en – samenstelling.
  • De vragen die je hebt over jezelf of je kind.

Als je kind 10 tot 18 jaar is, moet hij of zij zelf toestemming geven voor de afstemming

Een Luisterkindafstemming dient altijd vooraf betaald te worden.