Aquarius Angels Healing

Aquarius Angels Healing

Wat is een Aquarius Angels Healing?

Aquarius Angels® zijn Engelen die ook wel bekend staan als de helende Engelen. Ze zijn als groep volledig gericht op het verhogen van de menselijke trilling.

Wat doet een Aquarius Angels Healing voor je?

Op het moment dat je besluit om een Aquarius Angels Healing te ontvangen en de afspraak maakt zal je onderbewustzijn al beginnen orde te scheppen zodat je tijdens de healing maximaal open staat voor wat de engelen je te bieden hebben.

Zodra de sessie begint zal ik een aantal aandachtspunten aanraken, waar de Aquarius Angels dan hun werk doen. Wat doet deze energie nou precies als je naar het geheel van de healing kijkt…

De engelenenergie heeft invloed op het gebied rondom zo’n aandachtspunt en zal op fysiek niveau helend werken. Doordat de punten over het lichaam verdeeld zijn worden alle belangrijke delen mee genomen. Tegelijkertijd worden met deze aandachtspunten ook de chakra’s mee behandeld waardoor de engelenenergie de aura in gaat en zo de lichtlichamen van de behandelde aanvult met de Aquarius frequentie. Dit heelt onder andere op spiritueel niveau en verbeterd het contact met de lichtwezens. Dat heeft dan weer invloed op de hormonen en de emoties. Dat betekent dat op dat niveau ook geheeld wordt.

Al met al is de Aquarius Angels Healing heel efficiënt en diepgaand.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met een klacht of probleem bij mij in de praktijk. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden.
Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de heling vanuit de engelen. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.
Het kan zijn dat je tijdens deze behandeling dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen en dit bespreken we dan, samen met jouw ervaringen, na.

De daadwerkelijke behandeling duurt maar kort maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door.

Healingpraktijk Carpe Diem, Marion Vrösch, Aquarius Angels Healing, Lastral

Je krijgt een flesje Lastral mee, dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. De bedoeling is dat je deze 4 weken inneemt, dit creëert een soort ‘tijdsvak’, in die periode ben je makkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zul je een veranderingsproces ervaren, dit kan zowel via het bewuste als onbewuste plaatsvinden (bijvoorbeeld via dromen).

Baby’s en Kinderen tot 7 jaar worden altijd via de ouder behandeld, tussen de 7 en 12 jaar kunnen ze zelf kiezen of zij of de ouder de behandeling ontvangt. Er kan, uiteraard, alleen met deze kinderen gewerkt worden als ze hier zelf toestemming voor geven.

Vanaf 12 jaar worden kinderen altijd zelf behandeld.

Hoe vaak?

Voor 70% van de klachten/problemen is 1 sessie afdoende, soms is een 2e nodig op hetzelfde thema.
Na de periode van 4 weken kan je er dan voor kiezen om nog een stapje verder te zetten in je ontwikkeling en voor een nieuwe behandeling komen of het er even bij te laten.