Helen seksueel misbruik

Marion bij de great canyon

Als kind ben ik vanaf mijn vierde tot ongeveer twaalfde levensjaar seksueel misbruikt door een oom. Tussendoor op mijn zevende door een leerkracht, op mijn twaalfde levensjaar door een vreemdeling en ga maar door….

Dit alles heb ik allemaal onderdrukt in mijn onderbewustzijn en wist het dus niet meer. Door dit alles te onderdrukken kwamen op latere leeftijd mijn klachten.

Regressie-therapie heeft mij laten zien wat er gebeurt is en hierdoor kreeg ik een heel andere kijk op mijn jeugd en vielen alle stukjes op zijn plaats. Door het van me af te praten, het niet in de taboesfeer te brengen zorgde ervoor dat ik het een plekje kon geven en heb mijn ervaringen geheeld. De energetische koorden doorsnijden met alle daders heeft ervoor gezorgd dat ik los kwam van elke dader en mijn leven in vrijheid weer kon leven.

Het is me overkomen en voel me ook geen slachtoffer.

Nu ben ik zover dat ik seksueel misbruik mag coachen, koorden doorsnijden met de daders en helen zodat ook zij alles kunnen loslaten en hun hart weer open kunnen stellen voor de liefde voor zichzelf en anderen.

Ondanks dat ik sinds 1988 gelukkig getrouwd ben met een lieve man liep seksueel misbruik als een rode draad door mijn leven en heb deze op een mooie manier dit koord doorbroken en mezelf geheeld.

Amor Vincit Omia ( liefde overwint alles)