Healingpraktijk Carpe Diem
EEN INVESTERING VOOR JE LEVEN

Welcome.

I am so pleased that you found

your way here.

You are here for a reason.

 

Wie ben ik

Ik ben Marion Vrösch, 53 jaar, getrouwd en heb 2 lieve kinderen.

Sinds 2011 ben ik bezig met de spirituele kant van het leven en dat bevalt mij bijzonder goed. Het heeft mijn leven verrijkt.

Naast mijn spirituele bezigheden ben ik ook werkzaam in een verpleeghuis voor dementerende bewoners. Tevens ben ik als administratieve ondersteuning werkzaam bij het Team Welzijn in hetzelfde verpleeg- en verzorgingshuis. De combinatie van het aardse en spirituele bevalt me goed.

In augustus 2013 heb ik de workshop Aquarius Angel®Healing afgerond bij Annelies Hoornik en mag me sindsdien Therapeute Aquarius Angels® Healing noemen. Naast het coachen en helen van cliënten begeleid ik lotgenoten seksueel misbruik.

Sinds maart 2016 mag ik me Luisterkindwerker noemen. Hierbij stem ik me op telepathische wijze af op uw kind, waardoor deze niet in mijn praktijk aanwezig dient te zijn. Deze Luisterkind methode is niet alleen geschikt voor kinderen, ook volwassenen, personen met een beperkt communicatief vermogen, dementerenden etc. hebben hier baat bij.

Het vermogen anderen te helpen en te begeleiden gaf mij de motivatie om mijn praktijk te openen.

s25
  • Geboortedatum: 14-10-1963
  • Telefoon: +316 28 16 45 50
  • Email: helencarpediem@hotmail.com
  • Adres: Arendsdaalder 28 - Dronten
  • Nieuw adres: 01-11-2017 De lange streek 79, Swifterbant
  • kvk nummer 68145888
Behandelingen
aah-logo
AQUARIUS ANGELS HEALING

AQUARIUS ANGELS® HEALING

Aquarius Angels® zijn Engelen die ook wel bekend staan als de helende Engelen. Ze zijn als groep volledig gericht op het verhogen van de menselijke trilling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt met een klacht of probleem bij mij in de praktijk. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden.
Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam. Op dat moment start de heling vanuit de engelen. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.
Het kan zijn dat je tijdens deze behandeling dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen en dit bespreken we dan, samen met jouw ervaringen, na.

De daadwerkelijke behandeling duurt maar kort maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door.

Je krijgt een flesje Lastral mee, dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. De bedoeling is dat je deze 4 weken inneemt, dit creëert een soort ‘tijdsvak’, in die periode ben je makkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zul je een veranderingsproces ervaren, dit kan zowel via het bewuste als onbewuste plaatsvinden (bijvoorbeeld via dromen).

Baby’s en Kinderen tot 7 jaar worden altijd via de ouder behandeld, tussen de 7 en 12 jaar kunnen ze zelf kiezen of zij of de ouder de behandeling ontvangt. Er kan, uiteraard, alleen met deze kinderen gewerkt worden als ze hier zelf toestemming voor geven.

Vanaf 12 jaar worden kinderen altijd zelf behandeld.

Hoe vaak?

Voor 70% van de klachten/problemen is 1 sessie afdoende, soms is een 2e nodig op hetzelfde thema.
Na de periode van 4 weken kan je er dan voor kiezen om nog een stapje verder te zetten in je ontwikkeling en voor een nieuwe behandeling komen of het er even bij te laten.

Logo-Luisterkind-werkers-1
LUISTERKIND METHODE - AFSTEMMING

LUISTERKIND METHODE

Als Luisterkindwerker mag ik werken met de Luisterkind Methode, ontwikkeld door Diana van Beaumont, voor meer informatie www.dianavanbeaumont.nl/methode

Volgens de Luisterkind Methode maak ik contact met jou of je kind, op afstand, dus zonder afspraak of bezoek aan de praktijk.

Het is een zachte effectieve methode om zaken helder te krijgen voor jezelf en/of je kind, om oud zeer op te ruimen of meer inzicht te krijgen in dat wat in je dagelijks leven speelt.

De methode gaat echt de diepte in soms zelfs terug naar vorig leven waar dingen geheeld mogen worden die in dit leven voor problemen blijven zorgen.

We kijken samen of er tijdens dit gesprek op zielsniveau in de energie al dingen kunnen worden opgelost. Deze komen vanuit jezelf en zullen daarmee het beste bij jou passen en uiteindelijk tot de grootste verandering leiden.

Je kunt vragen stellen die ik kan meenemen. Als je vragen hebt over je kind, bepaalt je kind uiteindelijk zelf of het in de afstemming hier antwoord op wil geven. Er zal aan bod komen wat op dat moment voor jou of je kind belangrijk is.

Ik luister alleen naar wat jezelf in je onderbewustzijn te vertellen hebt. Dit levert prachtige, persoonlijke boodschappen op.

Het gesprek schrijf ik op en geef deze vervolgens aan je terug in een verslag via de mail.

Na een afstemming kan er direct al het een en ander veranderen voor jezelf. Niet alles is meteen opgelost en het is geheel aan jou welke vervolgstappen je gaat nemen om verder te komen.

Kinderen kunnen heldere en soms confronterende boodschappen hebben waarin ze de ouders vragen hiermee aan de slag te gaan.

Als je behoefte hebt aan begeleiding kan dit, als coach, in de praktijk.

intuitief schilderen gedeelte+logo amor vincit omnia
HELEN SEKSUEEL MISBRUIK

HELEN SEKSUEEL MISBRUIK

Als kind ben ik vanaf mijn vierde tot ongeveer twaalfde levensjaar seksueel misbruikt door een oom. Tussendoor op mijn zevende door een leerkracht, op mijn twaalfde levensjaar door een vreemdeling en ga maar door…

Dit alles heb ik allemaal onderdrukt in mijn onderbewustzijn en wist het dus niet meer. Door dit alles te onderdrukken kwamen op latere leeftijd mijn klachten.

Regressie-therapie zorgde ervoor dat alles wat er gebeurt was zag en hierdoor kreeg ik een heel andere kijk op mijn jeugd en vielen alle stukjes op zijn plaats. Door het van me af te praten en het niet in de taboesfeer te brengen kon ik mezelf helen.

Nu ben ik zover dat ik lotgenoten seksueel misbruik mag coachen en helen op zielsniveau, zodat ook zij alles kunnen loslaten en hun hart weer open kunnen stellen voor de liefde voor zichzelf en anderen.

Ondanks dat ik sinds 1988 gelukkig getrouwd ben met een lieve man liep seksueel misbruik als een rode draad door mijn leven en heb deze doorbroken en kunnen helen.

Ben je toe aan een luisterend oor, sta je open voor begeleiding door middel van coaching/ healing of de Luisterkindmethode, heb je interesse in onze gespreksgroep Samen Sterk of wil je ook op mijn groep van FB voor seksueel misbruik in de geheim groep Amor Vincit Omnia om er samen over te praten, stuur me een mail dan neem ik contact met je op.

Amor Vincit Omia ( liefde overwint alles)

Tarieven

Een Luisterkindafstemming kost €55,-

Betaling via bank.

Een reading met aansluitend een Aquarius Angels® Healing sessie kost € 35,– per uur.

Contant betalen.

tekst

orakelkaarten
praktijk-stoelen-klein

praktijk-buro-klein
20161220_100500[1]

engelset

Wil je iemand een Aquarius Angels® Healing of Luisterkindafstemming cadeau doen,

informeer dan naar de Healingpraktijk Carpe Diem * Waardebon *

Een Aquarius Angels®Healing en Luisterkindafstemming kun je aanvragen via:

helencarpediem@hotmail.com

Over medische zaken worden geen uitspraken gedaan

 ♥

VERHUIZING: Met ingang van 1 november 2017 word ons adres: De lange streek 79, Swifterbant. Hierdoor zal mijn praktijk de maanden september en oktober gesloten zijn. Uiteraard kunt u me telefonisch bereiken: 0628164550

Reactie cliënten

AQUARIUS ANGELS HEALING: 29-03-2017

Als kind heb ik altijd in engelen geloofd. Gisteren heb ik bij Marion Vrösch in haar praktijk Carpe Dien een Engelen healing mogen ontvangen. Het was zo bijzonder om die liefdevolle energie te ervaren en te voelen hoe ik van hartepijn werd verlost en hoe de engelen om mij heen waren. Ik zou het iedereen aanraden. Dank je wel Marion en de engelen.

Lot van Zuuk

LUISTERKINDAFSTEMMING: 07-06-201

Dank voor je mooie afstemming. Als moeder heeft het me vooral erg verdrietig gemaakt dat ze inderdaad een kind is die wil dansen en springen en dit lukte haar niet, dat zag ik al voor ze vertelde van het misbruik, ik zag dat ze de vrijheid miste om dit naar voren te laten komen. Ik gun dit haar zo, zeker voordat haar puberteit begint. Volgens mij gebeurt er veel in de energie voor haar en mij. Ik ben zo dankbaar dat je er voor haar wilde zijn. Je afstemming klopt helemaal, voor mijn gevoel zijn we weer een stapje verder.

Anoniem, met toestemming

LUISTERKINDAFSTEMMING: 29-05-2017

Bedankt voor het opsturen van de Luisterkindafstemming. Ik heb ondertussen al weer met een paar mensen over gesproken. De dagen erna merkte ik, dat ik mijn lichaam et meer begon te waarderen en lief te hebben. Het klinkt misschien raar, maar ik ben nu veel meer met mijn seksuele gevoelens bezig en merk dan, dat het allemaal beter stroomt. Het voelt voor mij als een heling. Ik doe dit ook met bloesem remedies. Heb wel het advies gekregen om er met deskundige hulp mee aan de slag te gaan. Ben er nog niet uit wat ik wil.

Anoniem, met toestemming

De lange streek 79, SWIFTERBANT